Skip to content →

Opdatering på mål – marts 2018

Tid til den månedlige status på målene for 2018. Det giver bare rigtig godt at stoppe op og se hvordan måneden gik. En meget klar learning er at det er svært at have lige meget fokus på alle mål. For hver måned udvælger jeg dem jeg mener er vigtigst. For marts blev det indtjeningssiden og fitness. Fitness fordi den er virkelig nem at gøre til en god vane, når man først kommer igang. Indtjeningen er blev sat som det vigtigste mål for 2018.

Økonomi – omkostningssiden

Marts blev væsentlig dyrere end tidligere. Jeg bruger sjældent penge på ting, men i marts blev der købt ny seng. Derfor det store udsving i privatforbruget. Tror sengen har 20 eller 30 års garanti. Der går altså noget tid før der skal købes en ny seng. Den er desuden virkelig meget bedre end den gamle seng 😉

Spiir regner stadig afdrag med som omkostning. Posten lån & gæld er afdrag på SU-lån og i mine øjne reelt en opsparing. Dvs. omkostningerne for marts endte i 19.291 kr. Sengen kostede 11.000 kr.

Jeg bliver overrasket hver måned over hvor lidt der bliver brugt på transport. Her kan du læse hvad det kostede da jeg havde en bil. Det hjælper selvfølgelig rigtig meget ikke at skulle køre på arbejde, men det er også noget man i langt de fleste tilfælde kan styre selv.

 

Økonomi – indtjeningssiden

Marts blev væsentlig bedre end jeg regnede med, da der kom 2 nye projekter ind. Det medførte også en del ekstra arbejde og sene aftener. Indtjening endte i 99.545 kr og for år til dato ligger indtjeningen på +24.190 kr. i forhold til budgettet.

Investering
Købet af den nye lejlighed til udlejning faldt på plads. Jeg fik en aftale på plads en med lejer, som flyttede ind pr 1. april. Af egne lejligheder har jeg 5 lejligheder til udlejning. Dertil har jeg også en anden lidt større portefølje af lejligheder, som jeg ejer sammen med andre. Dem kan jeg ikke gå så meget i detaljer med, da de netop er ejet sammen med andre.

Indtil videre har jeg kun gået i detaljer med lejlighed #1 og lejlighed #2. Dem har jeg set som de mest interessante da de har driftet i noget tid og det giver dermed mere klarhed omkring afkastet.

Fitness
Det blev noget bedre mht træning i marts. 16 gange fik jeg trænet. Målet er 5 gange om ugen. Så næsten i mål her!

Blog
Jeg fik publiseret 2 artikler på bloggen, hvilket igen er under målet på 1 artikel om ugen.

Bøger
Jeg blev i marts færdig med “Kriser, Krak og Kaviar” af Lars Tvede og er gået igang med en anden af Tvede nemlig “Iværksætter: Hvad vi lærte af at starte 30 virksomheder” af Tvede & Mads Faurholt.

Målet er at læse 10 bøger i 2018.

 

Published in Blog Mål

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *